• Oferta Speciale-Sunrise ,Swisscom ,Orange switzedrland ,Netcom Norway ,Telenor Norway ,Three Danmark ,Telia Danmark
 • WWW.IPHONE-KOSOVA.COM - Kontakti permes Viberi 0037744403818, Skype Iphone-Kosova
 • ZHBLLOKIM PER SHUMICEN E SHTETEVE KANADA-DANIMARK-FINLAND-FRANC-GJERMANI-ITALI-NORVEGJI-SPANJE-SUEDI-UNITED KINGDOM-USA-ZVICËR E SHUM TE TJERA ---Oferta Speciale koh e limituar per Iphone te bllokuar nga Three dhe Telia Suedi,O2 dhe Three Angli - Premium edhe ne blacklist.---

 • VERIFIKIMET FALAS.....VERIFIKIMI PËR OPERATOR....BLOCK-UNBLOCK STATUS....VERIFIKIM I OPERATOREVE TE ANGLIS
 • Te gjith operatoret

  Verifikoni nëse iPhone është i bllokuar me një Apple ID


  Të gjithë ju që keni apo dëshironi të blini një iPhone të përdorur, duhet të dini se pas daljes së iOS 7, një iPhone i përdorur mund të jetë i bllokuar me një Apple ID, këshu që duhet të keni kujdes. Së pari duhet të verifikoni nëse iPhone e ka të aktivizuar funksionin Find my iPhone. Nëse po, atëherë ju duhet të dini email-in dhe password-in e saktë me të cilin është aktivizuar herën e parë.

  Find my Iphone gjëndet në iCloud, i cili lidhet me GPS-in e iPhone për tœe treguar se ku ndodhet iPhone kur është i lidhur me rrjetin përmes email-it Apple ID që është aktivizuar. Nëse ju vendosni të blini një iPhone të përdorur, ose ua bëjnë dhuratë një iPhone të aktivizuar nga dikush tjetër, mund ta verifikoni vetë duke shkuar tek Settings > iCloud dhe të kontrolloni funksionin Find My iPhone i cili duhet të jetë OFF. Nëse është ON atëherë ju nuk mund ta fikni dot atë nëse nuk dini password-in dhe Apple ID me të cilin është aktivizuar për herë të parë.  Nëse ju keni një iPhone të tillë, ai do të punojë rregullisht, ama nëse keni ndonjë problme dhe dëshironi të ndryshoni versionin e iOS, nuk do ta aktivizoni dot më nëse nuk dini Apple ID-në dhe password-in e personit që e ka aktivizuar për herë të parë këtë iPhone. Duhet patjetër të fikni një herë Find my iPhone me account-in e vjetër dhe pastaj të lidheni me një Apple ID tjetër që të mos keni probleme. 
  
                                                      

  Gjithashtu nëse iPhone-in e keni marrë të pa aktivizuar apo të fikur dhe nuk keni qasje për ta verifikuar vetë, mund të bëni kërkesën nga kjo webfaqe, që do të verifikojë direkt nëse funksioni Find my iPhone është ON ose OFF thjeshtë duke dhënë kodin tuaj IMEI (kundrejt një pagese të vogël). Numrin Imei mund ta gjeni në disa mënyra, një mënyrë është të shtypni *#06# dhe do ju shfaqet një numër me 15 shifra.

  
  

  Emri apo shifra

  Imei

  Hape

  Sony Ericsson te gjitha llojet


   

  Vonesa 1-7 Dit

   25 €uro

   

  


  Emri apo Shifra

  Imei numri

  Hape

  Samsung  Per te zhbllokuar telefonin Samsung na e dergoni Imein e telefonit


  Samsung Europe
  €10.00
  1-72 Orë
  Samsung Europe
  €15
  1 Minut
  Samsung USA
  €25
  1-72 Orë
  Emri apo Shifra

  Emaili juaj *

  Messazhii dhe Imei numri *
  Hape

  T-Mobile Macedonia iPhone 3 / 3GS / 4 / 4S /5 Imei i paster

   

  T-Mobile Macedonia

  Vonesa 2-5 dit

  Vetem imei qe i ka kryer obligimet ndaj kompanis


   
   
  T-Mobile Macedonia iPhone 3 / 3GS / 4 / 4S /5
  Emri apo shifra

  Imei Numri

  Hape

  Nokia SL3


  Zhblloko Telefonin Nokia SL3 


  Zhbllokimi i telefonave Nokia SL3 behet ne kete faqe ku ju duhet te na e dergoni hashin e telefonit SL3 permes mesazhit dhe ne ua kthejm kodin permes mesazhit.
  Koha e zhbllokimit behet ne tri menyra per kohezgjatje dhe dy menyra per qmime.
  Qmimet per me pakic jan kur behet zhbllokimi per 1-5 telefona ndersa per klientet te cilet dergojn  te holla-pagese mbi 5 telefona e me shum eshte qmimi i klientave
  Standart 36-48 ore - qmimi 8 euro Klient 6 euro  
  Shpejt 18-24 ore    - qmimi 9 euro Klient 7 euro
   Express 1-6 ore   - qmimi 10 euro Klient 8 euro
  Klientet mund te shohin pasqyren e tyre e tyre Ketu ne Llogaria e Anetareve
  Zhbllokimi behet per keto modele:
  1800,
  1280,
  1616,
  2690 – RM-635
  2700c, 2700c-2 – RM-561
  2730c-1, 2730c – RM-578
  2730c-1b – RM-579
  3600s – RM-352
  3710a-1 – RM-509
  3710a-1b – RM-510
  3711a-1 – RM-511
  3720c – RM-518
  3720c-2 – RM-518
  5130, 5130c-2 – RM-495
  5130c-2 – RM-496
  5228, 5230, 5232, 5233 – RM-588/593/594/625/629
  5310 Xpress Music – RM-303
  5530 – RM-504
  5630 Xpress Music – RM-431
  5630d-1 – RM-431
  5730s-1 Xpress Music – RM-465
  5800d – RM-356/428
  6120c – RM-243
  6300 – RM-217
  6303c – RM-443
  6303ci – RM-638
  6500c – RM-265
  6500s-1 – RM-240
  6700c-1, 6700c – RM-470
  6700s – RM-576
  6710s navigator – RM-491
  6720c – RM-424
  6730c-1 – RM-547
  6750 Mural – RM-381
  6760s – RM-573
  6790s – RM-492/599
  7210c, 7212c – RM-436
  7230 – RM-604
  C1-01 – RM-607
  C1-01 – RM-608
  C1-02 – RM-643
  C1-02 – RM-644
  C2-00 – RM-704
  C2-02 – RM-692
  C2-02 – RM-693
  C2-05 – RM-724
  C2-05 – RM-725
  C2-03 – RM-702
  C2-06 – RM-702
  C2-07 – RM-692
  C2-08 – RM-702
  C2-01 – RM-721
  C3-01 – RM-640
  C5-00 – RM-645
  C5-02 – RM-745
  C5-03 – RM-697
  C6-00 – RM-612/624
  C6-01 – RM-601/718
  C7-00 – RM-675
  E5-00 – RM-632
  E52-1 – RM-469
  E55-1 – RM-482
  E63 – RM-437/450
  E66 – RM-343/345/420/494
  E7-00 – RM-626
  E71 – RM-346/347/357/407/493
  E72-1 – RM-530
  E72-2 – RM-529
  E73 – RM-658
  N8-00 – RM-596
  N86 – RM-484/485/486
  N97 – RM-505/506/507
  N97-4 mini – RM-555
  N97-5 – RM-553
  X2-02 – RM-694
  X2-05 – RM-77
  X3-00 – RM-540
  X3-02 – RM-639
  X5-01 – RM-627
  X6-00 – RM-551/559
  Asha 200 – RM-761
  Asha 200 – RM-762
  Nokia 500 – RM-750
  Nokia 600 – RM-701
  Nokia 700 – RM-670
  Nokia 701 – RM-744
  Hape